Par mani

svētdiena, 2012. gada 25. marts

Cepam cepumus

Cik fantastisks produkts ir TEŠLA. Es pilnībā esmu uz Jūs ar ēst gatavošanu, bet šis lieliskais produkts, pat tādam kā man, ļauj sajusties kā īstenam konditoram. Un šādi var patīkami pavadīt brīvdienu pēcpusdienu kopā ar bērniem, kad ārā līst lietus, un kad vēl kopābūšanas rezultāts ir tik ņammīgs :)

1) Šokolādes un aveņu ievārījuma cepumi. 
Smērējam šokolādes krēmu un ievārījumu uz tešlas plāksnēm, visu laiku nogaršojam, lai ir skaidrs, kas tas par zvēru. Sarullējam, sagriežam ripiņās un krāmēam uz pannas virsū.



Lūk rezultāts. Aveņu bērniem garšoja labāk, šokolādes pēc cepšanas palika rūgteni.


2) Austiņas.
Nosmērējam tešlas plāksni ar sviestiņu un virsū uzberam cukuru, tā kā māsai cukurs ļoti iegaršojās, bez brāļa nevarējām iztikt.

Sarulējam no abām malām virzienā uz vidu, sagriež šķēlītēs un uz pannas virsū.


Mmm, ku garšīgi. Šie bija bērnu favorīti, izgāja visvairāk tešlas plāksnes.

3) Siera cepumiņi.
Šie bija visvienkāršākie, sagriezām mazos kvadrātiņis un uzbirdinājām pa virsu sarīvētu sieru. Sie savukārt bija vecāku favorīti, nu vienkarši dievīgi.


Tāda nu mums garšīga pēcpusdiena izdevās.





2 komentāri:

Anonīms teica...

Man kā nepavārei arī gribētos zināt, cik apmēram ilgi šie gardumi jācep?!? :)

Lenyy teica...

Atklāti sakot, laiku tā īsti nemaz neuzņēmu. Skatījos, kad palika zeltaini , tad ņēmu ārā. Cepu 200 grādos.