Par mani

trešdiena, 2011. gada 31. augusts

Adīti zābaciņi mazām pēdiņām

Uzadīju mazai peciņai ātros zābīšus. Iedvesmojos šeit. Adīju no ļoti mīkstas pabiezas dzijas, sanāca tādi stingri, bet ļoti mīlīgi pieskaroties.




otrdiena, 2011. gada 30. augusts

Tamborēts grabulītis

Šodien saņēmām jauku ziņu no Kanādas, vakar mūsu kuplajai radu saimei ir pievienojusies maza peciņa. Šo grabulīti cakināju tieši viņai, tagad tikai jāizdomā veids kā viņai to nogādāt :)

Daudz laimes dzimšanas dienā Pauliņ!!!



ceturtdiena, 2011. gada 18. augusts

Rotu komplektiņš

Pagatavoju sev jaunas rotiņas. Komplektiņā ietilpst: auskariņi, roksaprādze un gredzentiņš. Auskariņiem ir izmantota drātīte no šampanieša pudeles (ļoti pateicīgs materiāls, jo šīs dratītes praktiski nav iespējams salauzt, var locīt uz priekšu un atpakaļ cik daudz reižu grib, tās nelūzt, vienīgi tās nekad nav ideāli taisnas, bet manā gadījumā tas ir tikai efekts) un bordo pērlītes.



trešdiena, 2011. gada 17. augusts

Tamborēta cepurīte

Kādu laiku meitiņa ir jauna tamborēta vasaras cepurīte. Un kā man patīk šīs mazās puķītes pie cepurītes, tāda viegluma sajūta. Nu nesaprotu es tās lielās puķes pie mazu meitenīšu galvām. Vienīgi to striķīti gan vajadzētu saīsināt, citādi baigie gali karājas.



Kaklasaite

Pirmoreizi pamēģināju uzšūt kaklasaiti. Tas ir tik vienkārši. Apmēram stundas darbs un dēliņš bija gatavs iziet. Šoreiz bordo krāsa, jo bija jāpieskaņojas māsas kleitai. Pamācību un piegriezni ņēmu no šejienes




otrdiena, 2011. gada 16. augusts

Vardītes akvārijā


Mēs atkal bijām kāzās, ļoti skaistās kāzās. Un par godu šim notikumam bija nepieciešama dāvana. Dāvinājām naudiņu - vardītes akvārijā.


Lai vardītēm akvārijā nebūtu garlaicīgi, pagatavoju ūdensrozi - brošiņu.


Vardītes locīju pēc šāda parauga. Ja vardītēm pie dupša mazliet uzspiež, tad tās var diezgan tālu aizlekt.

Akvārijā sabēru Tūjas jūrmalā salasītus akmentiņus un no papīra lentas izveidoju kaut ko līdzīgu ūdenszālēm.



Ideja gan nav mana, bet aizlienēta no intereta plašumiem. Bet vienalga tieši šīs dāvanas rokrakts ir tieši mans, kurā es ieliku visu savu sirdi, lai dāvana patiktu jauniešiem un paliktu atmiņā.

Un lai Jums, mani mīļie, turpmāk nekad nepietrūktu šādas mazas zaļas vardītes.
Rūgts :)


sestdiena, 2011. gada 6. augusts

Magoņu pušķis

Draudzenei bija vārdadiena un gribējās kaut kā viņu pārsteigt. Pagatavoju no viņas mīļākajām konfektēm konfekšu pušķi.



                                          Pušķa vidū paslēpusies pati magonīte - brošīņa.



pirmdiena, 2011. gada 1. augusts

Dāvana meitiņai vārdadienā

Nesen kādā saviesīgā pasākumā meitiņa uz visu vakaru bija okupējusi kādas meitenītes leļļu ratiņus un ne par ko negribēja atdot, tā ka tuvojošās vārdadienas dāvanas ideja bija rokā. Un lai nebūtu jādāvina tukši rati mamma uzšuva jauku lupatu lellīti.



Dāvana visā savā krāšņumā